Kurs

Vi tilbyr et bredt spekter av kurs som passer ulike behov og interesser. Enten du er interessert i weightlifting, gymnastics, Mama’s and Papa’s eller er en aktiv senior på 60+, har vi et kurs for deg.

Wightliftning

Våre weightlifting-kurs bidrar til å bygge styrke, øke muskelmasse og forbedre løfteteknikken. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil våre erfarne instruktører veilede og støtte deg på veien mot dine treningsmål.

Gymnastics

Hvis gymnastics er din lidenskap, tilbyr vi kurs for alle nivåer. Enten du ønsker å lære grunnleggende teknikker eller utfordre deg selv med avanserte bevegelser og rutiner, vil våre dyktige trenere veilede deg gjennom hele prosessen.

Mama´s and Papa´s

Våre Mama’s and Papa’s-kurs er spesialdesignet for gravide kvinner og nybakte foreldre. Vi fokuserer på å styrke kjernemuskulaturen, forbedre kroppsholdning og øke bevegeligheten, med hensyn til de unike behovene og utfordringene som følger med graviditet og barseltid.

Senior

Senior 60+ kursene våre er skreddersydd for eldre deltakere. Enten du ønsker å opprettholde bevegelighet, forbedre balansen eller øke styrken, tilbyr våre dedikerte instruktører skånsomme og effektive treningsøkter som er tilpasset din alder og fysiske kapasitet.

Bli med på kursene våre og bli en del av vårt fellesskap av treningsentusiaster. Uansett hvilket tema du velger, vil våre kurs gi deg kunnskap, veiledning og motivasjon til å nå dine treningsmål. Ta kontakt med oss i dag for å finne det perfekte kurset for deg!

Kontakt : mjosa@ffgroup.no