Hva er CrossFit?

CrossFit er en treningsmetode som fokuserer på funksjonell styrke og kondisjon. Det er en type høyintensiv trening som inkluderer øvelser som vektløftning, kroppsvektøvelser og kondisjonstrening. CrossFit treningene er vanligvis korte og intense, og inkluderer en rekke øvelser som utføres i høyt tempo.

En av de unike tingene med CrossFit er at det er en konkurransekomponent, med CrossFit Games som arrangeres hvert år. Dette har ført til en økning i populariteten til CrossFit over hele verden. Selv om det er en intens treningsmetode, kan den tilpasses til alle fitnessnivåer, og kan hjelpe deg med å bygge styrke, øke kondisjonen og forbedre kroppssammensetningen din.

Bli med på gratis prøvetime her !

Medlemmer CrossFit Mjøsa
Hva er CrossFit

CrossFit Mjøsa

CrossFit Mjøsa ble startet i 2015, og har siden den tid vokst til å være et treningssenter med en gjeng på litt over 100 medlemmer.

Vi er veldig stolte av miljøet og samholdet på treningssenteret, og vi tror at hvis man skal lykkes med treningen sin er man avhengig av å ha lyst til å dra på trening. Da hjelper det mye å møte den hyggelig gjengen med både medlemmer og coacher vi har hos CrossFit Mjøsa.

Bli med på gratis prøvetime her !