Treningssenter i Gjøvik uten bindingstid

Velkommen til CrossFit Mjøsa også kjent som Elitegym. Vi er av de billigste på pris og har døgnåpent treningssenter i Gjøvik uten bindingstid. Vi tilbyr et bredt utvalg av treningstilbud og fasiliteter som passer for alle nivåer. Enten du er en erfaren CrossFit-utøver eller nybegynner, eller bare vil trene tradisjonell trening på egenhånd.  vil du finne alt du trenger for å oppnå dine treningsmål hos oss.

Treningssenter for bare 399,- i mnd uten binding

For å melde deg inn, Drop in eller gratis prøvetime. Send oss en E-post til: mjosa@ffgroup.no

Som et 24/7-treningssenter kan du trene når det passer deg. Når det er gruppetimer, blir salen prioritert, men det dere kan fint trene bakover i lokalet. Siden vi er et billig treningsstudio, får du også mye for pengene. Vårt treningsstudio er utstyrt med alt du trenger, frivekter, romaskiner, sykler, benker og mye mer. Uansett hvilken trening du foretrekker, har vi det du trenger.

Tilbud treningssenter

Vi tilbyr spennende CrossFit-timer som gir deg en intens og effektiv trening. For å bli med på CrossFit timene kan du bli med på en gratis prøvetime, eller bruke tilbudet som pågår: Melde deg på et introkurs, som gir deg 1.mnd trening for bare 1kr. Dette kan du lese mer om her!

Vårt treningssenter har gratis parkeringsplasser rett utenfor, slik at du enkelt kan komme deg til treningen. Garderober med dusj er tilgjengelige for alle medlemmer. Alle skal rydde etter seg og sette utstyret på plass for å opprettholde god treningsopplevelse for alle. Vårt treningsmiljø er kjent for å være støttende og inspirerende. Utenfor treningen har vi sosiale aktiviteter og arrangementer, slik at du kan bli kjent med andre likesinnede.

Tilbud! Vi har CrossFit Introkurs + 1.måned trening for bare 1.kr.