Fleksible Drop-in timer

Ønsker du å prøve deg på en energisk og utfordrende trening mens du er i Mjøsområdet? CrossFit Mjøsa er det perfekte stedet for deg! Med våre Drop-in timer kan du enkelt bli med på en treningsøkt uten å være medlem. Opplev fleksibiliteten og variasjonen som CrossFit Mjøsa har å tilby, og få en smak av den intense og engasjerende treningsopplevelsen deres. Meld deg på her!

Hvis du ikke har trent CrossFit før anbefaler vi deg å komme innom for en gratis prøvetime. Dette kan bookes her!

CrossFit Mjøsa tilbyr et bredt utvalg av Drop-in timer som passer for alle nivåer, enten du er en erfaren CrossFit-utøver eller en nybegynner som ønsker å prøve noe nytt. Uansett om du er på reise, i området for jobb eller bare vil prøve ut treningen før du blir medlem, er Drop-in timer det perfekte alternativet for deg. Du trenger ikke å forplikte deg til et langvarig medlemskap, og du kan delta på enkeltstående økter etter eget behov og tidsplan.

Varierte treningsøkter: Med CrossFit Mjøsa sine Drop-in timer får du muligheten til å oppleve en rekke varierte treningsøkter. Hver økt er nøye planlagt av erfarne trenere og tilpasses deltakerne på alle ferdighetsnivåer. Du kan forvente alt fra kondisjonstrening og styrketrening til funksjonelle øvelser og olympisk vektløfting. Uansett hva målet ditt er, vil CrossFit Mjøsa hjelpe deg med å oppnå det gjennom deres varierte og resultatorienterte treningsprogram.

Erfarne trenere og støttende fellesskap:

CrossFit Mjøsa er stolte av å ha erfarne og kunnskapsrike trenere som vil veilede deg gjennom hver treningsøkt. De vil sørge for at du utfører øvelsene riktig, hjelpe deg med å sette mål og motivere deg til å yte ditt beste. I tillegg tilbyr CrossFit Mjøsa et inkluderende og støttende fellesskap av likesinnede enkeltpersoner som deler din lidenskap for trening. Du vil få muligheten til å møte nye mennesker og bygge varige vennskap mens du trener sammen.

Opplev friheten og spenningen med CrossFit Mjøsa sine Drop-in timer. Uansett om du er en erfaren CrossFit-utøver eller en nybegynner som ønsker å prøve noe nytt, vil CrossFit Mjøsa tilby deg en fleksibel og engasjerende treningsopplevelse. Prøv en Drop-in time i dag, og bli en del av det pulserende CrossFit Mjøsa-fellesskapet!

Hvis du har trent CrossFit tidligere, men ikke ønsker å binde deg til et medlemskap hos oss er det mulig å betale per økt. Det koster 179,- og du booker din time via timeplanen vår her: TIMEPLAN

Kontakt : mjosa@ffgroup.no