Velkommen til Crossfit Mjøsa Teens!

Er du mellom 13 og 16 år og ønsker å utfordre deg selv fysisk, bygge styrke og ha det gøy med likesinnede ungdommer? Da er Crossfit Mjøsa Teens det perfekte treningsstedet for deg!

Vi forstår viktigheten av å tilby skreddersydde treningsprogrammer som er spesifikt designet for ungdommer i din aldersgruppe. Våre erfarne trenere vil veilede deg gjennom varierte og morsomme treningsøkter som vil hjelpe deg med å bygge styrke, utholdenhet og forbedre din generelle fysiske form.

På Crossfit Mjøsa Teens legger vi stor vekt på å skape et inkluderende og støttende miljø der du kan føle deg komfortabel og motivert til å nå dine mål. Vi tror på betydningen av å ha det gøy mens man trener, og derfor legger vi vekt på å gjøre øktene engasjerende og inspirerende.

Våre treningsprogrammer kombinerer elementer fra forskjellige treningsformer, inkludert funksjonell trening, styrkeøvelser og kondisjonstrening. Dette gir deg en allsidig trening som forbedrer din fysiske form og hjelper deg med å utvikle deg som utøver.

Bli med i dag og oppdag de utrolige fordelene med Crossfit Mjøsa Teens. Bygg selvtillit, få venner og bli den beste versjonen av deg selv! Ta det første skrittet mot en sunnere og sterkere fremtid. Kontakt oss nå for å komme i gang.

Timene er onsdager kl.17-18 og lørdager kl.12-13

De første to timene er gratis.

Etter de første to timene vil det være mulig å melde seg inn med et eget medlemskap. Dette medlemskapet gir ikke tilgang til senteret utenom disse timene og koster 499,- pr. mnd.

Kontakt : mjosa@ffgroup.no for mer informasjon.