Et prisvennlig treningssenter

Velkommen til CrossFit Mjøsa – et prisvennlig treningssenter i Gjøvik! Vi tilbyr et bredt utvalg av treningstilbud og fasiliteter som passer for alle fitnessnivåer. Enten du er en erfaren CrossFit-utøver eller nybegynner, vil du finne alt du trenger for å oppnå dine treningsmål hos oss.

Som et 24/7-treningssenter gir vi deg friheten til å trene når det passer deg best. Vårt moderne og romslige treningsområde er utstyrt med alt du trenger, inkludert frivekter, romaskiner, sykler, benker og mye mer. Uansett hvilken treningstilnærming du foretrekker, har vi det rette utstyret for deg.

Vi tilbyr også spennende CrossFit-timer som gir deg en intens og effektiv trening. Sjekk vår oppdaterte timeplan for å delta på disse gruppetimene, da de krever litt plass på senteret. For de som ønsker å trene selvstendig, er våre timer for egentrening også tilgjengelige.

CrossFit Mjøsa er mer enn bare et treningssenter – det er et fellesskap.

Vårt treningsmiljø er kjent for å være vennlig, støttende og inspirerende. Utenfor treningen arrangerer vi også sosiale aktiviteter og arrangementer, slik at du kan møte og bli kjent med andre likesinnede treningsentusiaster.

Vi tilbyr gratis prøvetimer for de som ønsker å oppleve hva CrossFit Mjøsa har å tilby. Ta kontakt med oss i dag for å avtale din prøvetime. Vårt treningssenter har også rikelig med gratis parkeringsplasser rett utenfor inngangen, slik at du enkelt kan komme deg til treningen.

Garderober med dusjfasiliteter er tilgjengelige for din bekvemmelighet. Vår dedikasjon til renslighet og orden gjenspeiles i vårt felles ansvar for å holde treningsområdet ryddig og organisert. Vi oppfordrer alle medlemmer til å rydde etter seg og sette utstyret på plass for å opprettholde en optimal treningsopplevelse for alle.

Bli medlem hos CrossFit Mjøsa i dag og opplev en førsteklasses treningsopplevelse. Vi tilbyr et eksklusivt medlemskap for egentrening til kun 399,- per måned uten binding.

Ta kontroll over din egen trening og bli en del av vårt dynamiske fellesskap. Vi ser frem til å hjelpe deg med å nå dine mål og ta treningen din til nye høyder.

Kontakt : mjosa@ffgroup.no

Kampanje! Vi har CrossFit Introkurs + 1.måned trening for bare 1.kr.